NIEUWSBRIEF VAN HET BESTUUR (nr 3/ 2020)

Beste atleten, ouders en verzorgers, (van leden t/m 18 jaar)We hebben jullie via onze website en facebook al laten weten druk bezig te zijn om weer te kunnen gaan starten met de trainingen voor de jeugdatleten op de baan. We zijn hierbij aan een aantal strenge eisen gebonden voor de veiligheid van de atleten maar ook die van onze trainers. We hebben eindelijk toestemming van de gemeente maar moeten nu helaas nog die van de marine (eigenaar sportpark) afwachten.

Omdat we vooraf eerst de naam van de atleet die de training wil gaan starten nodig hebben, met een telefoonnummer van iemand die thuis bereikbaar is tijdens de training, ontvangt u deze informatie. Atleten die niet zijn aangemeld kunnen geen gebruik maken van de atletiektraining. Opgave is eenmalig, daarna alleen afmelden als de atleet een keer niet komt. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Daarna worden door de trainers app groepen aangemaakt en afmelden gaat via de eigen trainer.

Wij vragen iedereen om begrip hiervoor en hopen dat jullie je aan onderstaande regels wilt houden. Tijdens de trainingen is er een coördinator aanwezig die toeziet op alle regels.

Als de trainers klachten hebben mogen zij geen atletiek training geven. Bij geen vervanging zal de groep geen training krijgen. U wordt hierover via de atletiek app op de hoogte gebracht.

Dus geef je (kind) nu op !! Wij zullen dan via de app, facebook en de website hopelijk zo snel mogelijk de startdatum doorgeven. De trainingstijden zijn door alle regels als volgt aangepast:

Trainingsgroepen verdeling

Maandag:
17:00 – 18:00 uur Mini en C pupillen Rene & Lawrence
17:30 – 18:30 uur A1 Pupillen Jacob en Joep
18:30 – 19:30 uur D1 junioren Axel en Samantha


19:00 - 20:00 uur C junioren John, Daniel & Joey
19:30 - 20:30 uur A en B junioren MartijnWoensdag:
16:00 – 16:45 uur Kabouters Raymond, Isa & Danita
17:00 - 18:00 uur B pupillen Rene en Lawrence
17:30 – 18:30 uur A2 pupillen Jacob en Joke


18:30 – 19:30 uur D2 junioren Axel en Samantha
19:00 - 20:00 uur C junioren John, Daniel en Joey
20:00 - 21:00 uur A en B junioren John

Maatregelen voor ouders en atleten t/m 12 jaar

 • Meld je kind(eren) vooraf aan voor de start van de trainingen. Alleen dan mag hij/zij weer beginnen. Geef hierbij een telefoonnummer op waarmee u tijdens de training bereikbaar bent.
  ● Bij een volgende training hoeft u alleen te melden als uw kind NIET komt
  ● Breng je eigen kind(eren) alleen naar de club wanneer er een training voor je kind(eren) gepland staat en je kind niet op eigen gelegenheid kan komen.
  ● Zorg dat je kind(eren) thuis naar het toilet geweest is.
  ● Laat je kind(eren) thuis al handen wassen.
  ● Zorg dat je kind(eren) in sportkleding naar de club komt. De kleedkamers zijn gesloten. Douchen op de accommodatie is niet mogelijk. ● Als ouder heb je geen toegang tot de sportaccommodatie. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van je kind(eren).
  ● Breng je kind(eren) niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training op de accommodatie. Wanneer je kind oud genoeg is laat je hem/haar zelf naar de training gaan.
  ● Haal direct na de training je kind(eren) op van de accommodatie. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk is.
  ● Volg altijd de aanwijzingen van trainers en coördinatoren op
  ● Geef je kind een eigen bidon mee om uit te drinken en vul deze thuis.
  ● Uw kind mag niet komen trainen als hij/zij symptomen heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (ook geen milde klachten!) of als iemand in het gezin deze klachten heeft.
  ● Indien de trainer of coördinator constateert dat uw kind klachten heeft zal uw kind naar huis worden gestuurd of wordt u verzocht uw kind op te komen halen. Doet u dit dan onmiddellijk.

 

Maatregelen atleten 13 t/m 18 jaar

 • Meld je van te voren aan dat je weer wilt starten met de trainingen. Alleen dan mag je weer beginnen.
  ●Indien je een volgende training niet kunt komen meld je dit bij de trainer
  ● Kom alleen wanneer er voor jou een training gepland staat.
  ● Kom zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de sportaccommodatie. Kom alleen of kom met personen uit jouw huishouden.
  ● Kom in sportkleding naar de club. De kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen op de accommodatie.
  ● Zorg dat je thuis naar het toilet bent geweest.
  ● Was thuis al je handen.
  ● Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar de club.
  ●Je mag niet komen trainen als je symptomen hebt van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (ook geen milde klachten!) of als iemand in jouw gezin deze klachten heeft.
  ● Volg altijd de aanwijzingen van trainers, begeleiders en coördinatoren op. Indien je dit niet doet krijg je een waarschuwing. Na twee waarschuwingen mag je niet meer mee trainen.
  ● Houd 1,5 meter afstand tot de andere atleten en de trainers. Atleten tot en met 12 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  ● Gebruik zoveel mogelijk eigen materialen of desinfecteer de materialen voordat iemand anders ze gebruikt.
  ● Gebruik alleen je eigen bidon om uit te drinken en vul deze thuis.
  ● Verlaat direct na de training de accommodatie.

 

bwfinance

zeespiegel