wat leuk dat je interesse naar de atletiek uitgaat !

   

 

Sv Noordkop atletiek  heeft een breed aanbod in baanatletiek en loopsport. Er is voor iedereen (beginners, gevorderden, jong en oud) wel een geschikte groep te vinden om zich bij aan te sluiten. Je bent van harte welkom om 4 keer gratis mee te trainen om te kijken of atletiek en onze vereniging bij jou past. Je kunt je dan aanmelden voor de proeftrainingen, zie hieronder

  

Baanatletiek: voor de baanatleten is er voldoende keus, van pupil tot master is er een bijpassende groep. Kijk bij de leeftijdsindeling en trainingstijden welke groep je aan lijkt te spreken. Kijk hier voor meer uitgebreide  informatie over de categorie  pupillen junioren en senioren . Heb jij of je kind  zin om een aantal proeftrainingen mee te doen stuur dan een bericht via dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Loopsport (weg-atletiek)Veel looptrainingen vinden plaats op onze atletiekbaan maar ook in de omgeving van Den Helder zoals duinen, strand en bos . Er zijn diverse groepen. Onder het kopje wegatletiek vind je een overzicht van de diverse goepen. Heb je interesse voor de loopsport stuur dan een bericht via dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je besloten om lid van de vereniging te worden, dan kan je hier een aanmeldingsformulier downloaden

bwfinance

zeespiegel