algemene informatie wedstrijden en reiskosten

Wat voor wedstrijden:

Atletiekunie Crosscompetitie:  
Lopen op onverhard terrein, georganiseerd door de Atletiek Unie in Regio 1 t/m 5 (Noord-Holland en Utrecht)

Noordkop boscrosscompetitie:  
Lopen in de Donkere Duinen, georganiseerd door SV Noordkop voor de eigen jeugd.

Runnersworld Hoorn crosscircuit:  
Lopen op onverhard terrein , bij 5 verschillende verenigingen. Hier kun je geldprijsjes winnen, zie website klik hier.........

Indoorwedstrijden:   
Atletiekwedstrijden die INDOOR gehouden worden.

Junioren/Senioren/Msters Competitiewedstrijd:   
De vereniging schrijft verschillende ploegen in.
Per ploeg haal je dan punten in twee of drie wedstrijden. Je kunt je zo plaatsen als beste van de poule, en eventueel als beste van Nederland.
Het is wel belangrijk dat we van te voren een goede Inschatting kunnen maken of we wel voldoende atleten hebben per ploeg. Bijvoorbeeld: Jongens B, moeten met minstens 6 zijn om alle onderdelen te kunnen doen
Iemand moet kogelstoten, discuswerpen, sprinten etc.Geef duidelijk aan bij je trainer wanneer je hier niet aan mee wilt doen.

Pupillen Competitiewedstrijd:
De pupillen schrijven zich individueel in voor een competitiewedstrijd en als ze toevallig met minstens 4 deelnemers in een leeftijdscategorie zitten doen ze automatisch mee met het ploegenklassement.

Baancircuit XL 
Dit zijn zes of zeven baanwedstrijden bij verschillende verenigingen in Noord-Holland. Per wedstrijd kun je punten halen. Wanneer je de meeste punten hebt gehaald na zes wedstrijden in jouw categorie en met dat onderdeel, ben je daar de winnaar van. Je wint een geldprijsje.

Losse wedstrijden 
Uiteraard zijn er nog een tal van losse wedstrijden, je kunt jezelf via het secretariaat inschrijven en hieraan mee doen. Het secretariaat zal je op de hoogte houden van de wedstrijden die voor jou eventueel interessant kunnen zijn.

- Clubkampioenschap
- NK Cross
- NK Indoor
- Nk Outdoor Dit zijn de Nederlands Kampioenschappen in de verschillende soorten wedstrijden

Wie betaalt wat:

Wanneer Atletiekvereniging Noordkop competitieteams inschrijft – dit kan in verschillende categorieën, junioren en senioren/masters – dan betaalt Noordkop daarvoor de inschrijfgelden. Bij alle overige wedstrijden is het uitgangspunt dat de atleet zelf de inschrijfkosten betaalt. Hierop zijn enkele uitzonderingen gemaakt, waarbij Noordkop het inschrijfgeld vergoedt. Deze uitzonderingen zijn in onderstaand schema nader aangegeven De pupillen betalen zelf het inschrijfgeld voor de competitie zelf. Er is per wedstrijd een individueel klassement met prijzen.

Reiskosten:
Ook voor de reiskosten geldt dat deze in het algemeen voor rekening van de atleet komen. Rijdt de atleet met iemand anders mee, dan dienen de reiskosten door het aantal passagiers (evt. chauffeur als dat ook een atleet is ) gedeeld te worden en aan de chauffeur gegeven te worden.
In een aantal specifieke situaties vergoedt Noordkop uitgaande van gezamenlijk vervoer de reiskosten op basis van € 0,19/km. Ook die gevallen zijn in onderstaand schema aangegeven. Voor de aangewezen begeleiders c.q. begeleidende trainers geldt deze regeling reiskostenvergoeding dienovereenkomstig.
We vragen van de chauffeur om het aantal kilometers via de ANWB routeplanner vast te stellen, of eenvoudigweg achteraf door het aantal kilometers op de km-stand te kijken. 
 

Hieronder volgt het schema:

wedstrijd wat wordt vergoed voorwaarden

Finale Competitie wedstrijd

Inschr.kst /Reiskst.

 

NK Indoor

NK Outdoor

NK Cross

CD Spelen outdoor

Inschr.kst van 2 onderdelen / Reiskst.

 

Finale KNAU cross

Inschr.kst / Reiskst.

 

- Open Kampioenschappen

Inschr.kst / Reiskst.

Alleen talenten ontwikkeling in overleg met hoofdtrainer en bestuur.

- Nationaal Baancircuit Senioren

 

Inschr.kst 2 onderdelen/ reiskosten

Wanneer de atleet bij de beste 5 van NL zit, in overleg met hoofdtrainer en bestuur.

NK= Nederlandse Kampioenschappen

      

.

 

bwfinance

zeespiegel