Het zal u niet ontgaan zijn… vanavond heeft het kabinet in een ingelaste persconferentie laten weten dat Nederland op slot gaat. De lockdown gaat morgenochtend, zondag 19 december, om 05.00 uur in en geldt tot zeker vrijdag 14 januari. 
Dit houdt dus in dat, hoe spijtig ook, ons niets anders rest dan de Sport 2000 Oudejaarsloop waarover we eergisteren nog verheugd berichtten dat we toestemming hadden gekregen van de gemeente om deze te laten starten vanaf het Dorsphuis in Huisduinen, nu definitief te annuleren.

Zoals in eerdere berichten aangegeven, ontvangen de reeds ingeschreven deelnemers restitutie van het inschrijfgeld.

Ondanks dat het niet door kan gaan, willen we hierbij wel onze dank uiten aan Bart Langedijk van Sport 2000 die ondanks de voortdurende onzekerheid over het al dan niet doorgaan van de loop steeds zijn medewerking toezegde.
Ook dank aan vereniging Huisduiner Belang voor hun aanbod en gastvrijheid om de Oudejaarsloop vanaf het Dorpshuis te laten plaatsvinden.

We hopen gauw op betere tijden.

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 173

Gisteren 148

Laatste week 485

Laatste maand 3254

Totaal 233625

Kubik-Rubik Joomla! Extensions