Voor alle lopers die van ongebaande paden houden en voor de lopers die willen kennismaken met de charme van een Trailrun organiseert Noordkop Atletiek voor de eerste keer op zaterdag 9 oktober een Trailrun in de mooie omgeving van de Helderse Vallei.
(Afstanden: 8,5 km en 23 km, resp. 5 en 10 euro.)

Er is gekozen voor een gefaseerde start omdat nog niet zeker is dat alle maatregelen m.b.t. het COVID-19 virus worden versoepeld. Dat houdt in:

10 Trailrun

Vanwege de veiligheid van de deelnemers hebben we ervoor gekozen om een maximale deelname te hanteren: 35 voor de lange afstand en 65 voor de korte.
Deelnemers krijgen een startnummer van de organisatie en zijn verplicht deze te dragen zodat ze voor handhavers herkenbaar zijn als deelnemer van de Trailrun.
Bij bereiken van de finish of vroegtijdig beëindigen van deelname, nummers weer inleveren bij het secretariaat. Finish van de laatste deelnemer wordt ongeveer 13.00 uur verwacht. 

Houd de duinen schoon en dump uw afval op de daarvoor bestemde plek!

Na afloop ontvangt u een herinnering. 
Veel succes!

(Nieuwsgierig naar het parcours? Klik hier.)

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 45

Gisteren 57

Laatste week 45

Laatste maand 1765

Totaal 204426