Beste leden,

Door de toenemende versoepeling van de coronamaatregelen is het mogelijk om weer wat (voor eigen leden) te organiseren.

Zaterdag 12 juni tijdens de reguliere trainingen heeft de Wegcommissie een drietal parcoursen uitgezet (afstanden zijn bij benadering):
- 1 en 2 km voor de jeugd 
- 5 en 10 km voor de iets ouderen 
   Klik hier voor een overzicht van de parcoursen. 

Bij de start-/finishplek wordt een klok opgesteld, de rest is aan u en/of de trainers.

De regels zijn eenduidig en vrij makkelijk.

  • Voor de start en na de finish: houd 1,5 m. afstand! Dus geen ophopingen bij start/finish.
  • 09.00 uur: klok wordt gestart.
    Vanaf dan heeft u de mogelijkheid om te starten; later starten mag ook (tot uiterlijk 09.30 uur). U heeft dus gelegenheid om bijv. een warming-up te doen.
  • Starten kan met de eigen trainingsgroep, een deel ervan, met andere leden of als individu (stel wel uw trainer op de hoogte).
  • Ouders/begeleiders van onze jeugd worden van harte aangemoedigd om lekker mee te lopen. 
  • Onthoud uw starttijd, loop de afstand die u wilt lopen en trek dit af van uw eindtijd.
  • Als u supertrots bent op uw eigen prestatie en deze graag gepubliceerd ziet op onze website, mail dan dezelfde dag nog uw naam, de gelopen afstand en uw tijd naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • 10.30 uur: op dit tijdstip wordt alles opgeruimd en wordt u geacht weer binnen te zijn.

Heeft u de smaak na dit trainingsloopje weer te pakken en wilt u meer, dan vindt u hieronder de datums van onze volgende loopjes:

Wo. 7 juli – Strandloop Zee van Tijd; een oude bekende waar we dit jaar ook een apart kinderparcours in verwerken.

Wo. 25 augustus – Overlevingsloop; dit keer vanaf Zee van Tijd, we denken nog aan wat andere obstakels dan alleen strand en water, zoals strobalen en de fietsrekken bij de strandopgang, ... laat je verrassen!

Zo. 29 augustus - Tour de Lasalle-loop; op de criteriumdag voor de fietsers ook ruimte voor de lopers op hetzelfde parcours zowel voor de kids als de 5 en 10EM liefhebbers.

Za. 9 oktober - Trailrun; deze nieuwe toevoeging verkeert nog in de ontwikkelfase. Bekend is wel dat we: deze op zaterdag organiseren; het vertrek-/aankomstpunt de Helderse Vallei is; er ook een kidsrun wordt uitgezet in Mariëndal en we twee afstanden van rond de 10 en 20 km zullen hanteren.

Zo. 7 november - Napoleon-Mijlenloop; uitgeroepen tot het mooiste parcours van 2019 hopen we dit jaar op meer deelname. Laten we met z'n allen proberen om er een mooi festijn van te maken. Den Helder heeft dan in april de Halve van Den Helder en in november de Napoleon-Mijlenloop.

Zo. 5 december – Duincross; zolang het cross-circuit georganiseerd wordt, is deze loop een zekerheid, maar zo niet dan zullen we proberen om deze klassieker overeind te houden.

Vr. 31 december – Oudejaarsloop; ook deze traditionele loop trekt ieder jaar weer honderden liefhebbers die alvast met de goede voornemens in gedachte het oude jaar uit lopen.

Laten we er zaterdag 12 juni met z'n allen een groot loopfeest van maken en de Donkere Duinen overspoelen met Noordkopleden!

Graag tot dan!

 

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 1

Gisteren 73

Laatste week 74

Laatste maand 2174

Totaal 275849

Kubik-Rubik Joomla! Extensions