Goed nieuws voor onze leden.

Het is u vast bekend dat per 16 maart weer werd toegestaan dat op de sportaccommodatie (Ruyghweg) getraind kon worden door 27 jaar en ouder in groepjes van 4 op 1.5m afstand.

De gemeente heeft bij uitzondering ingestemd met ons verzoek om, ter versoepeling van de maatregelen, ook georganiseerde trainingen te geven in de openbare ruimte. Vanaf maandag 29 maart zullen de trainingen weer worden gegeven conform het trainingsrooster en met inachtneming van de gestelde coronamaatregelen, te weten:

  • 18 jaar en ouder mogen in groepjes van maximaal 4 personen (excl. de trainer) en met 1,5m onderlinge afstand sporten;
  • meerdere groepjes mogen door één trainer worden begeleid;
  • groepjes mogen niet onderling mengen;
  • er mogen geen wedstrijden worden georganiseerd.

We hopen dat we vanaf hier de trainingen weer kunnen continueren. Uw gedrag t.a.v. de maatregelen draagt daar in grote mate aan bij; volg de aanwijzingen van de trainers en attendeer elkaar nog even op afstand en preventieve maatregelen.

Het bestuur, de commissies en de trainers van SV Noordkop Atletiek hebben er weer veel zin in en hopen u in grote aantallen te mogen begroeten bij de wegtrainingen en indien de mogelijkheid zich voordoet, ook bij onze loopevenementen.

 

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Aanmelden nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 32

Gisteren 33

Laatste week 32

Laatste maand 361

Totaal 195803