NIEUWSBRIEF VAN HET BESTUUR (nr 1/ 2021)

 

Bijna lente en wat zijn we er aan toe om erop uit te gaan. Maar helaas, we zijn nog steeds aan alle kanten begrenst door de Corona-regels. Thuis maar ook bij de vereniging.

 

De trainingen van de baanjeugd zijn zo goed als mogelijk, in aangepaste versie, doorgegaan. Heel even binnen maar omdat dat niet meer mocht weer gauw buiten op de baan. De wegatleten hebben helaas alleen hun training moeten volgen. Al dan niet het schema volgend van een enkele trainer, hopen we dat jullie toch goed de winter zijn doorgekomen.

 

Het bestuur is zich aan het opmaken voor een roerig jaar. In 2021 bestaan we 85 jaar, en we zijn nog steeds aan het vechten voor een mooie, eigen plek. De stand van zaken is nu als volgt: De baan gaat worden vernieuwd, de planning is zelfs dat er medio mei wordt gestart. Goede hoop dat dit ook werkelijk gaat gebeuren. De trainingen zullen dan voor een maand of drie niet op de baan plaatsvinden. Het is nu nog niet helemaal duidelijk waar we heengaan, maar hou hiervoor de site en fb in de gaten.

 

Het gebouw gaat ook worden aangepakt maar daar liggen we nog steeds met de gemeente over in de clinch. Wij vinden dat we ondertussen toch wel eens recht hebben op een fijne accommodatie, en ook nog eens tegen een betaalbare huur. Maar helaas denkt de gemeente daar anders over. Ze denken ons een cadeautje te hebben geven door de huur tijdelijk te halveren maar zelfs dan betalen we nog te veel. Het laatste woord is hier dus nog niet over gezegd.

 

 

JAARVERGADERING

 

Eind maart is de tijd voor de algemene ledenvergadering. De geplande datum hebben we alweer kunnen doorstrepen i.v.m. alle maatregelen. Om te voorkomen dat we weer blijven schuiven zal ook deze vergadering weer digitaal gaan. De agenda en alle stukken staan vanaf 21 maart op de site ( https://noordkopatletiek.nl/SSL/index.php/media-menu/jaarverslagen) en hierop kan tot 9 april worden gereageerd. Doe dit per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het bestuur zal daarna alle reacties beantwoorden en verwerken zodat uiterlijk 16 april alle stukken kunnen worden vastgesteld.

 

Bestuursleden die herkiesbaar zijn: Marchel Keppel en Erik Leibbrand

Aftredend als bestuurslid : Rob Dragt (voorzitter wegcommissie) en Ellen Tesselaar (secretaris)

Verkiesbaar als bestuurslid: Martin Nieuwerf (functie secretaris)

Vacant voorzitter wegcommissie . Gegadigden voor deze functie of indien je bezwaar hebt tegen de (her)verkiezing dan kan dit kenbaar worden gemaakt via bovengenoemde e-mail.

 

Ook dit jaar een aantal jubilarissen. Normaal worden deze tijdens de jaarvergadering gehuldigd maar nu zullen zij, net als vorig jaar, persoonlijk worden benaderd door Ellen.

25 jaar lid zijn: Sjoukje Boymans , Arnold Czech,

Jan Dito, Theo Koster en Rudy Vermeulen

50 jaar lid is : Frans Forrer

 

En diegene die we in ’t zonnetje gaan zetten komen hier vanzelf achter.

Wedstrijd agenda

juli
7

07.07.2021 7:30 pm - 8:30 pm

aug
25

25.08.2021 7:30 pm - 8:30 pm

aug
29

29.08.2021

okt
9

09.10.2021 10:00 am - 3:00 pm

nov
7

07.11.2021 11:00 am - 1:30 pm

dec
5

05.12.2021 10:00 am - 1:30 pm

dec
31

31.12.2021 10:30 am - 1:30 pm

bwfinance

zeespiegel

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Aanmelden nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 10

Gisteren 30

Laatste week 40

Laatste maand 504

Totaal 197827