Met de Grote Clubactie heeft SV Noordkop een bedrag van 2275,44 opgehaald. Met dit mooie bedrag hopen we weer leuke activiteiten te kunnen organiseren. Pupillen en junioren zijn met lotenboekjes langs de deuren gegaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Iedereen enorm bedanken voor zijn of haar inzet!. Binnenkort zal de top drie van de lotenverkopers bekend worden gemaakt 

Alles is onzeker op dit moment en dus ook of we de Oudejaarsloop kunnen laten doorgaan op de Streepjesberg of op een andere locatie. Als het doorgaat willen we dat natuurlijk zo veilig mogelijk doen en tegen geringe kosten voor de deelnemers. Daarom is deelname dit jaar alleen mogelijk middels voorinschrijving; dit kan van 1 t/m 24 december via inschrijven.nl.
Geen inschrijvingen op de dag zelf betekent geen lange wachtrijen en ophoping om te betalen maar alleen snel een nummer halen.
Wacht niet tot het laatste moment maar haal je nummer op tijd op, anders wordt het toch weer dringen.

Mocht het evenement niet doorgaan dan wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Zie de flyer voor meer informatie of klik op deze link.

12b Oudejaarsloop

 

Helaas moeten we u mededelen dat we onze 35e Duincross moeten afgelasten. 

Door de aantrekkende COVID-maatregelen kunnen wij niet meer beschikken over de faciliteiten van het sportpark 'De Streepjesberg' of eventuele alternatieven en u daardoor niet meer de service en veiligheid bieden waar u recht op heeft. 

Wellicht dat we de Oudejaarsloop van 31 december op dezelfde locatie wel door kunnen laten gaan, maar dat zal vooral afhangen van de maatregelen van dat moment. (Informatie hierover volgt zodra mogelijk.)

 Mooie compilatie van de Napoleon-mijlenloop, met dank aan 'Nieuws uit de Duinen'!

https://www.youtube.com/watch?v=vaHm4iUiT8I 

De uitslag van de Napoleon-mijlenloop is bekend. Je vindt deze op onze website bij Wegatletiek/uitslagen alsook bij uitslagen.nl.
Vragen en/of opmerkingen? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 31

Gisteren 74

Laatste week 359

Laatste maand 186

Totaal 208431