Voor de 6e keer organiseren we het crossloop-festijn bij uitstek bij de Helderse Ren- en Toerclub DOK aan de Guldemondweg. De pittige klimmetjes en het zichtbare parcours is ook voor de toeschouwers een feestje. Na afloop nog even nagenieten met de warme chocomelk of andere gratis warme drank (alleen voor de deelnemers). De inschrijving is op de dag zelf vanaf 09.30u. Let nog even op de starttijden, je kunt voor jouw afstand inschrijven tot een kwartier voor de start. Kom dus op tijd! Door basisscholen vooraf opgegeven kinderen, krijgen nog eens extra korting op het inschrijfgeld. 

 

2024 flyer Dok cross

2024 flyer Trainingsloop 1

Inmiddels voor alle lopers in Den Helder en omstreken, Noordkop zet het parcours uit en zetten een klok neer bij de ingang van de Donkere Duinen. Van 09.00 tot 09.15u kan worden gestart, Na 10.00u beginnen we weer met opruimen van het parcours. Dit jaar op 20 januari, 6 april, 13 juli en 9 november. zijn geen kosten aan verbonden. Zeg het voort!

2024 flyer programma

OUDEJAARSLOOP 2023

Alweer de 35e editie van deze populaire loop in Den Helder en omstreken.

We zien je graag 31 december verschijnen op de locatie van FC Den Helder te Den Helder voor de 1 km kidsrun, de 5 km gezelligheidsloop of de 10 km wedstrijdloop. De 5 en 10 km zullen u weer langs de mooie natuur van het Helderse bos, duinen en strand voeren.

Onze sponsor Sport2000 Bart Langedijk viert op dit moment het 5-jarig bestaan van de winkel en stelt voor deze dag behalve de startnummers en een deel van de prijzen, net als vorig jaar ook weer heel veel Craft hardloop t-shirts beschikbaar. Die mogen we verloten onder de voorinschrijvers, vergeet dus vooral niet uw maat op te geven als u kans wilt maken op zo'n kwaliteitsshirt.

Om het voorinschrijven nog iets meer te stimuleren geven we ook nog kaarten weg ter waarde van € 47,50 van Get Fit Lijfstijl, waarmee je een maand onbeperkt bij hen kunt trainen.

Deze acties gelden alleen bij de voorinschrijvingen. Winnaars worden na de kerst per mail geïnformeerd.

Kosten voorinschrijving:

  • jeugd t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar € 2,00
  • 5 km € 5,-
  • 10 km €7,50

Inschrijven bij inschrijven.nl  is mogelijk tot woensdag 27 december 23.59 uur. Collectief inschrijven is ook mogelijk, maar moet binnen een kwartier zijn afgerond. Inschrijven is verder nog mogelijk op 30 december bij Sport2000 en op de wedstrijddag zelf. Op die dagen wordt  het inschrijfgeld voor de jeugd verhoogd met € 0,50 en voor de 5 en 10km met € 2,50.

De wegcommissie van SV Noordkop zal op zaterdag 30 december prijzen en startnummers uitreiken bij Sport 2000 in de Beatrixstraat. Mocht u niet in de gelegenheid zijn die dag, dan ligt uw prijs voor u klaar bij het ophalen van de startnummers op de dag zelf in de kantine van FC Den Helder.

Uw startnummer is tevens een kortingsbon voor winkelen bij onze sponsor.

Dit jaar heeft de Rotary Den Helder/Julianadorp aangeboden om met een oliebollenkraam aan ons evenement deel te nemen. De opbrengst is zoals altijd bestemd voor een goed doel.

Bij het afhalen van het startnummer ontvangt u ook uw Ipico-registratiechip, deze dient u met een (door ons verstrekte) tie rip aan uw schoen te bevestigen. Bij de finish zal deze weer verwijderd worden. Kwijt raken van deze chip kost de organisatie € 3,50. Zorgt u er dus voor dat de chip goed is bevestigd.

Deze dag wordt grotendeels gesponsord door Sport 2000 Bart Langedijk Den Helder. Ook bedanken we 'Get Fit Lijstijl' voor de giftcards, u kunt nader kennismaken met hen op 31 december in de kantine van FC Den Helder.

Programma:

09.30 uur              Inschrijfbureau open en startnummers en chips voor tijdregistratie afhalen

10.45 uur              start 1 km jeugd t/m 9 jaar (prijzen direct na de finish)

10.55 uur              start 1 km jeugd 10 t/m 12 jaar (prijzen direct na de finish)

11.15 uur              start 5 km trimloop

12.00 uur              start 10 km wedstrijd

12.10 uur              prijsuitreiking  5 km in de kantine

13.15 uur              prijsuitreiking 10 km in de kantine

Link voor inschrijven is: https://inschrijven.nl/form/2023123104126-nl

Graag tot ziens bij onze Oudejaarsloop.

2023 Flyer Oudejaarsloop v2
kerstcross

Op Tweede Kerstdag zal de Kerstcross weer van start gaan. Vele vrijwilligers zullen klaar staan om alle hardlopers en wandelaars een mooie dag te bezorgen. Er kan door de hardlopers weer gekozen worden uit diverse afstanden van 0,8 km voor de allerkleinsten tot 10 km voor de trimmers en wedstrijdlopers. De wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 5, 10 of 15 kilometer.

Voor meer info: https://www.kerstcross.nl/

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 73

Gisteren 59

Laatste week 73

Laatste maand 2173

Totaal 275848

Kubik-Rubik Joomla! Extensions