Djoao Lobles is zaterdag 25 juni in Apeldoorn Nederlands kampioen op de 800 meter geworden!

De uitslag van de finalerace op de 800m: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/startlijst/616496/122/#uitslagen

 

IMG 20220626 WA0000

Al sinds vele jaren organiseren wij in de maand juli de Zee van Tijd-strandloop. En zo ook dit jaar! We zijn erg blij dat de (sinds januari 2022) nieuwe eigenaren van het strandpaviljoen eveneens hun medewerking willen verlenen aan ons evenement.

We hopen jullie, jong en oud, in groten getale te mogen begroeten. Er is voor elke deelnemer een geweldige herinnering van het paviljoen en wie weet val je daarnaast nog in de prijzen door de gebruikelijke prijsverloting op startnummer. Dus doe mee!

Zie de flyer voor meer informatie en/of klik hier!

(Neem bij vragen contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..)

07 2022 flyer ZvT loop

Helaas moeten we u mededelen dat de Tour de Lasalle-Run is afgelast.

Vanwege een teleurstellend aantal aanmeldingen rest ons niets anders dan de loop te cancelen.

Het moge duidelijk zijn dat wij het als Wegcommissie zeer betreuren dat we deze beslissing hebben moeten nemen en de voorinschrijvers hiervan op de hoogte moesten stellen. Hopelijk is er meer animo bij onze eerstvolgende loop op de agenda, de Zee van Tijd-loop op woensdag 6 juli a.s.

 

Op zondag 29 mei organiseert Sv Noordkop “ Het Atletiekfestijn” mogelijk gemaakt door de 100 jarige Woningstichting.


Het programma is zo gemaakt dat er voor alle leeftijdscategorieën iets te doen is.
Zo Kan iedereen kennis maken met Atletic Champs, waarbij atletiek is afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Centraal staat succesbeleving, veelzijdigheid, sporten in teams, lopen, springen en werpen.
Ook laten we Den Helder kennis maken met een training van onze pas gestarte Frame Runners, deze atleten met een lichamelijke beperking, waardoor zij niet zelfstandig kunnen lopen of rennen, toch actief kunnen zijn en kunnen participeren/integreren met behulp van een frame. Deze training zal ondersteund worden door Kimberly Alkemade Paralympisch atleet (zilver en brons op het WK in Dubai 2019)
Daarbij is er een hordentraining gegeven door trainers van SV Noordkop, waarbij Gregory Sedoc bekend als oud Nederlands en Europees kampioen, tv analist en deelnemer van Expeditie Robinson aanwezig zal zijn.

Aanmelden kan via deze link

Let op: voor leden vanaf 18 jaar!

download

Klik op deze banner en genereer zo wat sponsor geld voor onze vereniging door wat te bestellen bij de aangesloten webshops. Alvast bedankt.

Lid worden ?

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Geen probleem, inschrijfformulier invullen en
aan de trainer geven.

Formulier downloaden?

inschrijfformulier

Bezoekers

Vandaag 14

Gisteren 45

Laatste week 118

Laatste maand 2095

Totaal 219614

Kubik-Rubik Joomla! Extensions