Bij de competitiewedstrijd 3de divisie zijn de mannen van SV Noordkop eerste geëindigd in hun poule. Afgelopen zondag 19 april was de thuisploeg in de eerste van 3 competitie wedstrijden de sterkste, met een totaal aantal van 7840punten. Tweede op korte afstand kwam AV'23 uit Amsterdam met 7830 punten uit Amsterdam en 3de AV Nova uit Warmehuizen met 7685 punten.vergroting foto....

 De winst van Noordkop was vooral te danken aan een hoog gemiddelde en het puntenkanon Jeffrey Wassenburg. Jeffrey komt voor het mannenteam uit op het kogelstoten en discuswerpen en weet daarmee veel punten te scoren. Met kogelstoten kwam Jeffrey met een iet wat teleurstellende afstand van 14,27 tot 745 punten. David Bruul heeft ook een prima seizoenstart gemaakt en wierp zijn speer met het speerwerpen tot een afstand van 50,62m. Met die afstand kwam hij bij de start van zijn seizoen gelijk over de 50m.

Opvallend bij de loopnummers waren twee junioren die meededen bij de senioren, Tim Tesselaar en Joey Steenvoorden hielden zich verrassend goed stand op de 5000 en 800m. Tim werd met zijn tijd van 16:28,70 3de en Joey liep met een tijd van 2:00,06 net geen tijd onder de 2min waarmee hij ook 3de werd.

Het vrouwenteam van Noordkop werd bovenverwachting 6de met 4972 punten. De vrouwen eindigden voor het eerst sinds jaren weer in het bovenste rijtje en zij hopen dit de komende wedstrijden vol te houden. Het team bestaand uit weg en baanatleten weten de afgelopen twee jaar weer een voltallig team neer te zetten en dat vertaalt zich nu in een goed resultaat.

Tijdens de competitie wedstrijd waren ook de nieuwe juryleden van Noordkop actief. Begin April heeft Noordkop een mooi aantal nieuwe juryleden opgeleid en mede dankzij hen is het mogelijk dat Noordkop deze wedstrijden kan organiseren.