Afgelopen zaterdag 19 september hebben in Warmenhuizen 10 pupillen van SV Noordkop Atletiek deelgenomen aan de provinciale finale van de pupillencompetitie.
Lara Smits slaagde erin om bij de meisjes pupillen A2 de titel  op de driekamp sprint/kogelstoten/hoogspringen te veroveren. Haar winst pakte ze vooral bij het hoogspringen met een hoogte van 1.35m. Zij werd op de voet gevolgd door clubgenote Isa Kollé die uitblonk bij het kogelstoten met een nieuw clubrecord van 9.99m en zo een zilveren medaille zeker stelde.

 

Vlak daarvoor had Lara ook al het clubrecord op dit onderdeel verbeterd. Ondanks een persoonlijk record bij het hoogspringen lukte het Selina Mulder  net niet om er een geheel Noordkoppodium van te maken. Zij werd uiteindelijk 4e. De ploeg van de meisjes pupillen A2, bestaande uit Meagan van der Vlis, Isa Kollé, Kaylee Gielen, Selina Mulder en Lara Smits  eindigde bovendien als 1e in het ploegenklassement. Met recht een gouden generatie!

Met een persoonlijk record van 7.86 sec op de 40m sprint haalde Lieke Bijl met een mooie 9e plaats nog net een toptienklassering op de driekamp sprint/balwerpen/verspringen bij de meisjes pupillen mini.  Door de goede resultaten van haar ploeggenoten Rhyona van Velsen, Pink Groot en Aukje Magielsen won de ploeg van de meisjes mini ook nog verrassend het ploegenklassement in deze categorie.

Chelsea Striet sprong maar liefst 3.22m ver maar dat bleek net niet voldoende om in de prijzen te vallen bij de meisjes pupillen C. Zij werd knap 6e in een veld van 41 deelneemsters.

uitslagen klik hier........

meer foto's klik hier.....

 

 

 

 

Den Helder - Schagen 2018

4 maart 2018
Inschrijven? KLIK HIER.........